Skip to main content

Tryghed ved tilgængelighed

Vi er altid til at få fat i, og kontrolcentralen holder øje med din alarm hele døgnet.

Fuldt fokus på kunden

Hos os er kunderne altid i fokus. Service og sikkerhed er det vigtigste for os.

Fleksibel service

Vi er punktlige, pålidelige og vores montørbesøg koordineres altid, så det passer ind i din tidsplan.

Få tryghed med et alarmsystem

Indbrud medfører ofte både økonomiske tab og en følelse af utryghed i sit eget hjem. Et effektivt alarmsystem kan mindske risikoen for indbrud med op til 70%.

Dan Group Alarm Roskilde har siden 1988 sikret både mennesker og værdier, og vi bringer dermed flere årtiers erfaring og dedikeret ekspertise ind i hver eneste sikringsopgave. Uanset om det drejer sig om en lejlighed, en villa eller et sommerhus, behandles hver opgave med samme niveau af engagement og professionalisme.

Med Dan Group Alarm Roskilde får man ikke kun et alarmsystem; man får en partner i sikkerhed, der er tilgængelig, pålidelig og altid klar til at beskytte det, der er mest værdifuldt.

Vores sikringskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der matcher dit behov – uanset om det er med krav fra forsikringen eller ej. Vi tilbyder alarmløsninger op til sikringsniveau 40.

Alarmsystem fra Dan Group Alarm Roskilde

Gratis installation af komplet alarmsystem

Vores alarmpakker fås i mange udgaver med et utal af udvidelsesmuligheder. Vi tilbyder rådgivning i særklasse og alarmpakker til fordelagtige priser.

Andre ydelser og udvidelser til alarmsystemet kan tilkøbes efter behov.

Priser fra kun 219 kr. pr. måned.

70 23 33 55info@dgar.dk

Den månedlige lejepris inkluderer det følgende:

  • Fuld service og vedligeholdelse på anlægget.
  • 24 timers signalovervågning til kontrolcentral.
  • Udskiftning af komponenter hvis de går i stykker.
  • App-adgang til at slå alarm til og fra på mobilen (smartphone).
  • Reaktion efter nærmere aftalte forholdsordre.

Præventiv skiltning

Når vi sikrer jeres hjem, starter det med præventiv skiltning på husets indfaldsvinkler og postkasse. Derved bliver de første ubudne gæster afvist allerede i indkørslen.

Sikring både ude og hjemme

Alarmen deles op, så den både kan bruges, når huset er forladt og som en del-sikring, når I er hjemme.

Betjen alarmen som det passer dig

Alarmen er en af markedets mest fleksible og nemmeste at betjene. Brug enten alarmens tastatur, håndsender/prox, smartphone eller computeren.

Ekstra tryghed

Der er mulighed for at overvåge ændringer som følge af røgudvikling i hjemmet eller skader i forhold til el, vand og gas. Det hele overvåges af vores døgnbemanding, som handler efter jeres instruks ved en opstået uregelmæssighed.

Familiens tryghed

Alle familiemedlemmer får deres egen kode til alarmsystemet. Systemet er let at betjene ved til- og frakobling af alarm. Dertil kan I vælge at slå alarmen til om natten, og børn der kommer alene hjem fra skole kan nemt slå alarmen fra.

Kraftig sirene jager tyven væk

Alarmen leveres altid med en kraftig sirene for at stresse en eventuel indbrudstyv og for at vække personer, der bliver opmærksom på en uregelmæssighed. Samtidig får vores døgnbemanding besked og handler efter forudgået aftale med dig.

Udtalelser fra vores kunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser, vi har fået gennem tiden.

“Hurtig og sikker levering”

Da vores forretning skulle udvide, og vi havde behov for at udvide vores alarmanlæg, så alarminstallationen lever op til forsikringskravene, var Dan Group Alarm Roskilde hurtige på pletten med ekstra udstyr og montering. Dejligt med hurtig og sikker levering, tilliden er helt i top.

Muzamal

“Super god oplevelse”

Nem betjening via App fra smartphone, så vi kan til- & frakoble samt se, hvilken føler der er evt. er gået. Det er både god service og en dejlig sikkerhed.

Jonas

“Det giver god tryghed”

Efter installation af alarmanlæg fra Dan Group Alarm Roskilde er vi helt trygge ved at forlade huset, som ligger lidt afsides. Kontrolcentralen ringer med det samme og der kan blive sendt en vagt. Det giver god tryghed.

Ali

“Rigtig god rådgivning”

Utrolig taknemmelig for den rigtig gode rådgivning og hurtige installation. Det giver en rigtig god følelse af sikkerhed, at der nu er en kontrolcentral der reagerer, hvis der sker noget.

Jytte

Vil du undgå ubudne gæster i dit hjem?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et alarmsystem.