Skip to main content

Tryghed ved tilgængelighed

Vi er altid til at få fat i, og kontrolcentralen holder øje med din alarm hele døgnet.

Fuldt fokus på kunden

Hos os er kunderne altid i fokus. Service og sikkerhed er det vigtigste for os.

Fleksibel service

Vi er punktlige, pålidelige og vores montørbesøg koordineres altid, så det passer ind i din tidsplan.

Få tryghed med et alarmsystem

Indbrud, tyveri, og hærværk kan være en bekostelig affære for enhver virksomhed. Ikke alene risikerer man at miste inventar, data, varer mm. – men der kan også opstå situationer, hvor virksomheden må lukke midlertidigt. Disse tab er ofte vanskelige at forsikre sig imod, og det er derfor, det er lige så vigtigt at sikre virksomheden, som det er at forsikre den.

Dan Group Alarm Roskilde forstår dybden af den tillid, du placerer i os, når du vælger os til at beskytte din virksomhed. Vi ser det som mere end bare teknik og kabler; det er en tillidserklæring til, at vi passer på den drøm og det hårde arbejde, du har investeret.

Med erfaring, pålidelighed og et øje for detaljen sikrer vi, at din virksomhed er godt beskyttet, så du kan fokusere på det, du gør bedst. Med Dan Group Alarm Roskilde får man ikke kun et alarmsystem; man får en partner i sikkerhed, der er tilgængelig, pålidelig og altid klar til at beskytte din virksomhed.

Vores erfarne sikringskonsulenter står klar til at guide dig gennem processen og sikre, at din virksomhed får den optimale beskyttelse – uanset om det er med krav fra forsikringen eller ej. Vi tilbyder alarmløsninger op til sikringsniveau 40.

Alarm til erhverv plantegning

Gratis installation af komplet alarmsystem

Vores alarmpakker fås i mange udgaver med et utal af udvidelsesmuligheder. Vi tilbyder rådgivning i særklasse og alarmpakker til fordelagtige priser.

Andre ydelser og udvidelser til alarmsystemet kan tilkøbes efter behov.

Priser fra kun 249 kr. pr. måned.

70 23 33 55info@dgar.dk

Den månedlige lejepris inkluderer det følgende:

  • Fuld service og vedligeholdelse på anlægget.
  • 24 timers signalovervågning til kontrolcentral.
  • Udskiftning af komponenter hvis de går i stykker.
  • App-adgang til at slå alarm til og fra på mobilen (smartphone).
  • Reaktion efter nærmere aftalte forholdsordre.

Præventiv skiltning

Når vi sikrer jeres hjem, starter det med præventiv skiltning på husets indfaldsvinkler og postkasse. Derved bliver de første ubudne gæster afvist allerede i indkørslen.

Opdeling af virksomhed

Alarmen kan deles op, således udvalgte zoner kan til- og frakobles uafhængigt af hinanden. Eksempelvis kan kontor og produktion opdeles efter jeres instruks.

Betjen alarmen som det passer dig

Alarmen er en af markedets mest fleksible og nemmeste at betjene. Brug enten alarmens tastatur, håndsender/prox, smartphone eller computeren.

Ekstra tryghed

Der er mulighed for at overvåge ændringer som følge af røgudvikling i hjemmet eller skader i forhold til el, vand og gas. Det hele overvåges af vores døgnbemanding, som handler efter jeres instruks ved en opstået uregelmæssighed.

Virksomhedens tryghed

Alle medarbejdere kan få deres egen kode til alarmsystemet. Systemet er let at betjene ved til- og frakobling af alarm.

Kraftig sirene jager tyven væk

Alarmen leveres altid med en kraftig sirene for at stresse en eventuel indbrudstyv og for at vække personer, der bliver opmærksom på en uregelmæssighed. Samtidig får vores døgnbemanding besked og handler efter forudgået aftale med dig.

Udtalelser fra vores erhvervskunder

Herunder kan du se et udpluk af de anmeldelser, vi har fået gennem tiden.

Logo af Høgsbro+

“Da der opstod et behov for sikring af vores værdier og et nyt alarmanlæg, kontaktede vi vores netværk, hvor Dan Group Alarm Roskilde blev nævnt. Vi kontaktede straks DGA, som hurtigt og sikkert fik monteret anlæg med opkobling til en alarm/kontrolcentral. Vi fik samtidigt udleveret en nem og overskuelig medarbejderinstruks, som hurtigt blev implementeret i virksomheden. Vi kan bestemt anbefale andre at samarbejde med et lydhørt og tillidsvækkende alarmfirma.”

Camilla Høgsbro
– Adm. Direktør

Active Floor logo

“Da vores forretning skulle udvide, og vi havde behov for at udvide vores alarmanlæg, så alarminstallationen lever op til forsikringskravene, var Dan Group Alarm Roskilde hurtige på pletten med ekstra udstyr og montering. Dejligt med hurtig og sikker levering, tilliden er helt i top.”

Brian Würtz
– CEO

Nehrkorn Nielsen logo

“Efter ombygning af vores lokaler samt tilbygning var vi meget tilfredse med Dan Group Alarm Roskilde’s løsning som fungerer virkelig godt. Rigtig gode løsninger i forhold til vores behov. Super rådgivning om sikkerhed.”

Keld Nehrkorn Nielsen
– Direktør

Ønsker du at reducere risikoen for indbrud i din virksomhed?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et alarmsystem.