Om os

Dan Group Alarm Roskilde har mange års erfaring i at sikre mennesker og deres værdier. De fleste af de kunder der har været med fra den spæde start, har vi endnu, netop fordi de har været tilfredse med den service, vi tilbyder.

Vores kunder

Vi har i tidens løb installeret mange sikkerhedsløsning for en række kunder store som små. Både erhverv og for private.

Her er et lille udpluk af kunder, vi udfører sikkerhedsinstallationer for.

Roskilde Kommune
Roskilde Forsyning
Glostrup Sygehus
Haldor Topsøe
Novo Nordisk
CMC Biologics
NEFF Lagerhotel
Green Circle
Nordkranen
Superbest
Q8
Uno-X

Rådgivning, projektering og installation.

Reel og sikker rådgivning med en bred vifte af sikringsløsninger baseret på den nyeste teknologi, erfaring og viden. For os er alle opgaver lige vigtige. Uanset om det drejer sig om sikring af en mindre virksomhed eller en større koncern. Dan Group Alarm’s hold af professionelle rådgivere og teknikere uddannes løbende, hvilket sikrer tidssvarende og innovative løsninger. Med et stærkt netværk i og uden for sikringsbranchen og forhandlingen af markedets absolut bedste produkter, har vi derfor kompetencen og ressourcerne til at løfte alle sikrings-relaterede rådgivnings-, installations- og serviceopgaver.

Det er ikke uden grund, at vi opleves som en professionel samarbejdspartner, når det drejer sig om sikringsudstyr. For ét er at sælge, levere og installere sikringsudstyr – noget andet er at vide, hvad der gemmer sig inde i udstyret – og kunne fejlfinde i det.

En klar holdning til service.

Vi har altid haft den holdning, at for at gøre noget godt, skal man gøre det 100%. Det har heldigvis betydet, at staben af teknikere er vokset ligeså hurtigt som resten af Dan Group Alarm. I dag har vi serviceaftaler med flere større og mindre virksomheder samt stat, amt og kommuner på Sjælland.
Dette store antal installationer og eftersyn har givet os volumen til, at kunne besætte alle pladser med erfarne teknikere. Med dette gode bagland er vi klar til at servicere og rådgive dig – også helt ud i de yderste og mest avancerede tekniske detaljer.

Du betror vel ikke dit sikringsudstyr til hvem som helst?

Det er ikke sikkert du får brug for det – men det giver altid en god tryghed, når der skal investeres i nyt sikringsudstyr eller det gamle skal justeres eller repareres.

Forretningsbetingelser