Cloud overvågning

Udviklingen inden for TV-overvågning går stærkt. Rent teknisk kan man sammenligne kameraudviklingen med computerudviklingen, idet både udviklingen inden for monitorer, analoge og IP-kameraer går meget stærkt. Derfor bliver kvaliteten og mulighederne hele tiden bedre. For ikke at vise udstyr som ikke er tidsvarende har vi valgt, at på dette område vil I være bedre tjent med at kontakte os. Så kan vi hjælpe jer med information om hvad der findes på markedet lige nu.

Hvis du går med tanker om at investere i en løsning med TV-overvågning eller ønsker en uforpligtende demonstration, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Cloud-overvaagningHar du brug for overvågning af din virksomhed eller din private ejendom?
Bliv sikret med smart cloud overvågning.

Internet adgang
Med Dan Group Alarm Remote Access kan du via internettet overvåge dine kameraer lige meget hvor i verden du befinder dig. Har du flere systemer kan de samles for et samlet overblik.

Overvåg via Smartphone
Få det komplette overblik og følg med lige meget hvor du er. Med vores smartphone applikation kan du Få det komplette overblik uanset hvor du er.

Kasseovervågning
Med kasse scan overvåges alle kassetransaktionerne sammen med et kamera. En datalinie vises med teksten fra kasse- apperatet og hver handel følges.

Fordelene med Cloud overvågning

  • Hold øje med dine værdier - uanset om du er hjemme eller ude

 

  • Dine optagelser bliver aldrig væk, for de er gemt i "skyen"
  • Du har altid adgang til dine værdier på mobilen, PC eller tablet

 

  • Det er nemt og komme igang